Werken bij Wepro2017-10-02T11:30:40+00:00
  • Werken bij Wepro Ingenieursbureau - Technische vacatures vast dienstverband Werktuigbouwkunde Mechanical Engineering Elektrotechniek Electrical Engineering, Installatietechniek

Vind jouw baan bij Wepro!

Carrière & vacature

Continuïteit en duurzame relaties zijn essentieel voor Wepro. Onderling vertrouwen is hierin onmisbaar. Het is dan ook om die reden dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden. Dit doen zij onder meer omdat wij met persoonlijke aandacht hun persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderen én door hen de vrijheid te geven om te doen waar hun hart ligt. Je krijgt alle ruimte om het beste na te streven, en om samen met ons jouw ambities waar te maken. Want groeien doe je samen.

Daarom Wepro

Je krijgt binnen Wepro de gelegenheid om te groeien in je vak. En natuurlijk ondersteunen en faciliteren jou hierin zoals je van een goede werkgever mag verwachten. We bieden je concrete mogelijkheden om te leren en je expertise te vergroten door te zorgen dat jij je continu kunt blijven ontwikkelen op die projecten die voor jou interessant zijn. Daarbij laten we ons leiden door jouw ambities: we stellen jouw mogelijkheden en wensen centraal. Dit is een van de punten waarop Wepro zich duidelijk onderscheidt in de huidige markt.

Jij & Wepro

Staat jouw ideale functie binnen Wepro er op dit moment niet tussen, maar denk je dat Wepro en jij wél goed bij elkaar passen? Neem ook dan vooral contact met ons op. We bespreken dan hoe wij voor elkaar van meerwaarde kunnen zijn! Of stuur snel en eenvoudig een open sollicitatie via onderstaande button. Een van onze collega’s neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Open sollicitatie Engineering Technische Banen Wepro Ingenieursbureau WTB Werktuigbouwkunde Mechanical Engineering Elektrotechniek Werkvoorbereider Industriele Automatisering Installatietechniek

Wij zoeken collega’s

Zoek & vind jouw toekomst binnen Wepro

(zoek bijvoorbeeld op functie, jouw vakgebied of provincie)