Construeren uit Plaat succesvol geïntroduceerd

In het voorjaar van 2017 heeft Project Coördinator Maarten Jansen een verzoek gedaan om binnen het vakgebied Werktuigbouwkunde inhoud te geven aan de opleiding “Construeren uit Plaat”.

Na een eerste inventarisatie hebben meer dan 20 projectcollega’s zich uiteindelijk aangemeld, wat heeft geresulteerd in maar liefst 2 groepen van 12 deelnemers. We hadden daardoor zelfs de luxe om het in de regio te organiseren. In oktober heeft de groep Oost in Rijssen de 5 cursusdagen met goed gevolg afgelegd. De tweede groep heeft het programma in november gevolgd te Apeldoorn.
Enkele reacties van de deelnemers:

“nuttig, leerzaam en het vult mijn kennis weer verder aan”,
“goede afwisseling van theorie en praktijk (met name dag 5)”,
“ik wist niet dat plaatwerk zoveel mogelijkheden biedt”,
“ik heb inmiddels mijn opdrachtgever kunnen interesseren voor een mogelijk besparingspotentieel”

De redactie heeft ook trainer Piet van Rens, jarenlang docent en werkzaam voor onder meer Philips, ASML en de TU/e gevraagd naar zijn bevindingen:
“Wepro begrijpt heel goed dat het uitbouwen van kennis zeer waardevol is voor haar medewerkers en opdrachtgevers. Voor de medewerker is het naast een vorm van waardering ook de
manier om bij te blijven en onderscheidend vermogen op te bouwen en jezelf verder te ontwikkelen. Opdrachtgevers krijgen bovendien gemotiveerde en enthousiaste Wepro-medewerkers terug die meer bagage hebben gekregen en dat direct in de praktijk kunnen brengen. Ik steek de trainingen altijd zeer praktisch in aan de hand van enige noodzakelijke theorie.”

Enkele deelnemers konden al direct aan de slag met de nieuwe inzichten, die tot een besparing zullen leiden voor de opdrachtgever. Dit levert gegarandeerd een tevreden klant op! Met dergelijke positieve reacties heeft Wepro zeker de ambitie om in 2018 wederom een training construeren uit plaat te organiseren. En daar blijft het niet bij. Op dit moment zijn we ook alweer bezig met de voorbereiding voor de cursus PRINCE2 Foundation. Spreekt jou dit aan en heb jij ook ambities om je kennis verder te vergroten? Neem contact op met jouw project coördinator om de mogelijkheden te bespreken.

 

2018-01-26T12:57:45+00:00By |Categories: Nieuws|Tags: |