Consultant – Regio Nijmegen

Introductie

Wepro groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zoeken wij voor onze vestiging in Arnhem (en e.v.t Eindhoven) een ambitieuze en ondernemende Sales Consultant die affiniteit heeft met techniek. In deze functie staan partnerschap en werkgeverschap centraal. Iets voor jou?

Organisatie

Wepro is een on-site Ingenieursbureau. Samen met onze collega’s ondersteunen wij onze opdrachtgevers op locatie bij langdurige projecten. Onze collega’s zijn professionals, van junior tot senior en van specialist tot generalist, wij leveren altijd kwaliteit. Wat wij nog meer belangrijk vinden? Jij mag ons aanspreken op de gemaakte afspraken en wij jou. Wij investeren in jou met zicht op een langetermijnrelatie en willen samen jouw ambities waarmaken. Ben jij er klaar voor?

Functie

Als Consultant bij Wepro ben jij onderdeel van ons commerciële team, in dit geval in Zuid Nederland. Je bent samen met je collega’s van de vestigingen in Arnhem en Eindhoven verantwoordelijk voor de gehele regio. Samen behalen jullie de teamdoelstellingen en zorgen jullie voor groei, op individueel niveau is dit niet anders. Je combineert dagelijks onze belangrijkste twee pijlers: werkgeverschap en partnerschap.

Werkgeverschap: Binnen jouw regio treed je op als werkgever voor jouw team van technisch specialisten. Je bent als een coach en je motiveert, inspireert en begeleidt de collega’s en zorgt ervoor dat zij elke dag hun kennis en talent kunnen inzetten op uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. Je vindt en bindt nieuwe collega’s om jouw team verder uit te breiden en bespreekt de aanvliegroute samen met de Recruitment en Communicatie Coördinator behorende bij jouw regio.

Partnerschap: Voor de opdrachtgevers ben jij hét aanspreekpunt binnen Wepro. Als accountmanager én klantpartner denk jij proactief mee, signaleer je (commerciële) kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten en help je opdrachtgevers bij het scherp krijgen van hun vraagstukken door de inzet van de juiste specialisten.

Functie eisen

 • HBO of WO opleiding op technisch en/of commercieel gebied;
 • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in de arbeidsbemiddeling;
 • Affiniteit met de techniek;
 • Drive, ambitie en het vermogen om mensen te enthousiasmeren;
 • Goede communicatieve vaardigheden, je praat gemakkelijk met diverse levels binnen een organisatie en met verschillende mensen;
 • Woonachtig in de omgeving Nijmegen, Oss, Arnhem of Eindhoven
 • In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

 • Een inspirerende werkomgeving met fijne collega’s op verschillende vestigingen;
 • Elke 4 weken salaris, passend bij de functie en jouw kennis en ervaring;
 • Persoonlijke bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, laptop, telefoon en leaseauto;
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen, ook binnen onze Wepro Academy;
 • Kennissessies, activiteiten en informele uitjes met het team

Kortom, alles om jouw carrière bij Wepro tot een succes te maken!

Wil je meer weten over de functie? Dan kun je contact opnemen met Emmely Kamphuis op 06-11258011.

Inlichtingen

Vind jij ook dat mensen het verschil maken? Spreekt onze visie over werkgeverschap je aan? Wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende onderscheidende organisatie waarin zelfontplooiing centraal staat? Stuur ons je CV en vertel vooral waarom je bij Wepro wilt slagen en wat je aanspreekt! Wanneer jouw brief en CV ons enthousiast maken, nemen we snel contact met je op!

Sollicitatie

Of wil je graag meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan gerust contact op met onze Recruitment en Communicatie Coördinator; Emmely Kamphuis. Je kunt Emmely bereiken op telefoonnummer: 06-11258011.