Sales Consultant – Amersfoort

Introductie

Wepro groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zoeken wij voor onze vestiging in Amersfoort per direct een ambitieuze en ondernemende Sales Consultant die affiniteit heeft met techniek. In deze functie staan partnerschap en werkgeverschap centraal. Iets voor jou?

Organisatie

Wepro is een on-site Ingenieursbureau. Samen met onze collega’s ondersteunen wij onze opdrachtgevers op locatie bij langdurige projecten. Onze collega’s zijn professionals, van junior tot senior en van specialist tot generalist, wij leveren altijd kwaliteit. Wat wij nog meer belangrijk vinden? Jij mag ons aanspreken op de gemaakte afspraken en wij jou. Wij investeren in jou met zicht op een langetermijnrelatie en willen samen jouw ambities waarmaken. Ben jij er klaar voor?

Functie

Als onderdeel van ons commerciële team in Amersfoort ben jij samen met je collega’s van de vestigingen in Amersfoort en Rotterdam verantwoordelijk voor de Regio West. Samen behalen jullie de teamdoelstellingen en zorgen jullie voor groei, op individueel vlak is dit niet anders.

Je combineert onze belangrijkste pijlers: werkgeverschap en partnerschap. Binnen jouw regio treed je op als werkgever voor jouw team van technisch specialisten. Je motiveert, inspireert en begeleidt collega’s en zorgt ervoor dat zij elke dag hun kennis en talent kunnen inzetten op uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. Je vindt en bindt nieuwe collega’s om jouw team verder uit te breiden en bespreekt de aanvliegroute samen met de Recruitment en Communicatie Coördinator behorende bij jouw regio.

Voor de opdrachtgevers ben jij hét aanspreekpunt binnen Wepro. Als klantpartner denk jij proactief mee, signaleer je (commerciële) kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten en help je opdrachtgevers bij het scherp krijgen van hun vraagstukken door de inzet van de juiste specialisten.

Functie eisen

 • HBO / WO opleiding op technisch en/of commercieel gebied;
 • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Affiniteit met techniek;
 • Drive, ambitie en het vermogen om mensen te enthousiasmeren;
 • Winnaarsmentaliteit; je streeft naar het allerbeste resultaat;
 • Goede communicatieve vaardigheden, je praat gemakkelijk met diverse levels binnen een organisatie en met verschillende mensen;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

 • Toffe en inspirerende werkomgeving met fijne collega’s op 7 verschillende vestigingen door heel Nederland;
 • Elke 4 weken salaris, passend bij de functie en jouw kennis en skills;
 • Interessante bonusregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling, laptop, telefoon en leaseauto;
 • Mogelijkheden tot trainingen en opleidingen, ook binnen onze Wepro Academy;
 • Uitdagende teamuitjes, activiteiten en kennissessies.

Alles om als team te staan voor Wepro!

Inlichtingen

Vind jij ook dat mensen het verschil maken? Spreekt onze visie over werkgeverschap je aan? Wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende onderscheidende organisatie waarin zelfontplooiing centraal staat? Stuur ons je CV en vertel vooral waarom je bij Wepro wilt slagen en wat je aanspreekt! Wanneer jouw brief en CV ons enthousiast maken, nemen we snel contact met je op!

Sollicitatie

Of wil je graag meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan gerust contact op met onze Recruitment en Communicatie Coördinator; Emmely Kamphuis. Je kunt Emmely bereiken op telefoonnummer: 06-11258011.