Software Engineer – Regio Leeuwarden

Introductie

Wij zoeken een creatieve impuls voor één van onze Engineering teams. Voor dit team zoeken wij per direct een oplossingsgerichte en initiatiefrijke Software Engineer. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk nu de vacature:

Organisatie

Wepro onderscheidt zich door commitment en wederkerigheid voorop te stellen. Wat dat betekent? Jij mag ons aanspreken op de gemaakte afspraken en wij jou. Wij investeren in jou met zicht op een langetermijnrelatie. Met ons team van professionals, van junior tot senior en van specialist tot generalist, ondersteunen we bij technische vraagstukken. Op die manier zijn we een strategisch partner op locatie. En hier kun jij onderdeel van zijn!

Functie

Als Software Engineer binnen Wepro behartig jij het automatiseringsdeel van onze technische projecten. Jouw oplossingsgerichte instelling en creativiteit worden volop aangesproken door onze gerenommeerde opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het technische automatiseringsdeel van projecten. Je werkt aan processen binnen sectoren als Machinebouw, Industrie, Infra, Productie, Petrochemie en Waterbehandeling.

Je creëert functionele technische ontwerpen en schrijft programmatuur voor PLC-, SCADA- en/of DCS-systemen. Als het nodig is, stel je die software op locatie in bedrijf, verhelp je storingen en verzorg je upgrades. Je levert een wezenlijke bijdrage op uitdagende projecten. Zo bouw jij mee aan het onderscheidend vermogen van onze opdrachtgevers en van Wepro zelf.

Functie eisen

 • je beschikt over een HTS-diploma Elektrotechniek of Technische Informatica, of in de richting van Industriële Automatisering;
 • relevante ervaring; het programmeren van PLC-, SCADA-, en/of DCS-systemen is voor jou bekend terrein;
 • affiniteit; je bent de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom technische automatisering binnen de industrie;
 • je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, zowel mondeling als schriftelijk;
 • winnaarsmentaliteit; je streeft altijd naar het allerbeste, geeft niet op en kunt toewerken naar een specifiek resultaat;
 • drive en durf; technische problemen zie jij als uitdagingen. Je denkt in oplossingen en durft initiatief te nemen;
 • flexibiliteit; je kunt je prima redden in een zelfstandige functie én functioneert goed binnen een team;
 • ambitie; je bent leergierig en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied.

Aanbod

Wij verwachten van jou het allerbeste en dat mag je ook van ons verwachten. We willen in jou investeren en naast het standaard pakket zoals een goed salaris, vast contract en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je ook:

 • Uitdagend en afwisselende projecten, passend bij jouw loopbaan en ambities;
 • Alle ruimte voor ontwikkeling en groei, op persoonlijk en professioneel gebied, met behulp van de Wepro Academy;
 • Kennissessies samen met jouw Wepro team om het contact met collega’s te onderhouden en van elkaar te blijven leren;
 • Verschillende feesten en uitjes met collega’s, de zomerbarbecue ’s en kerstfeesten wil je niet missen!