Stagiair(e) HR – Wageningen

Introductie

Ben jij een HBO student en op zoek naar een afwisselende meewerkstage op een HR-afdeling binnen een commerciële organisatie? Kom dan stage lopen bij Wepro!

Organisatie

Tijdens je stage ben je onderdeel van de afdeling HR, bestaande uit een HR Manager, 2 HR Adviseurs en 3 HR Medewerkers. De werkzaamheden op de afdeling HR liggen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Als stagiaire ga je meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling HR. Denk hierbij aan het opstellen van (arbeids)overeenkomsten, uitwerken van CV’s, verwerken van personeels- en salarismutaties, correspondentie naar de medewerkers, verwerken van de post en (telefonisch) beantwoorden van vragen van leidinggevenden en medewerkers.

Daarnaast is er ruimte voor het oppakken van HR projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van nieuwe HR procedures, uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek of het opzetten van een functionerings- en beoordelingssystematiek.

Functie

  • volgt momenteel een studie Human Resource Management;
  • bent minimaal 5 maanden, 32 uur per week beschikbaar;
  • hebt een gedegen kennis van Word en Excel;
  • kunt zelfstandig én binnen een team werken;
  • werkt nauwkeurig;
  • kunt schriftelijk en mondeling uitstekend communiceren met medewerkers en opdrachtgevers;
  • voelt je thuis in een dynamische, commerciële werkomgeving.

Functie eisen

  • bieden je een afwisselende en uitdagende stageplaats waar je veel kan leren en waarbij je in aanraking komt met diverse HR instrumenten;
  • bieden je een marktconforme stagevergoeding;
  • geven je alle ruimte om je persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen.


Aanbod

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technische specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.


Inlichtingen

Heb je interesse in bovenstaande stageplaats? Dan nodigen wij je graag uit om jouw motivatiebrief en CV te mailen naar pz@wepro.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Amanda Bodewes, HR Manager, telefoonnummer 088-7730303.