Vacature Technisch Sales Consultant (nieuwe stijl)2017-10-04T19:43:54+00:00

Dit ga je doen

Als Technisch Sales Consultant maak jij onderdeel uit van ons commerciële team in de regio West. In deze functie ga jij de verbinding leggen tussen klantbehoeften en de kwaliteiten van onze technisch specialisten. Zo vorm jij de verbindende schakel tussen de twee hoofdpijlers binnen Wepro: Werkgeverschap en Partnerschap. In deze rol treed jij op als werkgever richting jouw specialisten. Zo word je onder meer verantwoordelijk voor het op- en uitbouwen van je eigen team. Hierbij werk je nauw samen met de afdeling Recruitment. Daarnaast realiseer jij voortdurend voldoende passende projecten voor jouw engineers die hen uitdagen en waarin zij telkens weer het beste uit zichzelf naar boven kunnen halen.

Voor jouw opdrachtgevers ben jij het primaire aanspreekpunt binnen Wepro. Als volwaardig klantpartner denk jij proactief mee, signaleer je commerciële kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten en helpt onze opdrachtgevers bij het scherp krijgen en invullen van hun technische capaciteitsvraagstukken door de inzet van de juiste specialisten. Deze ondersteuning bieden wij onze klanten op projectbasis; krachtig, coöperatief en anticiperend. Dit maakt Wepro tot dé strategische partner voor technische engineeringvraagstukken op het gebied van Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Installatietechniek en Industriële Automatisering.

Kortom, doordat jij werkgeverschap en partnerschap met elkaar verbindt, bouw jij duurzame relaties op met technische professionals en opdrachtgevers. Op deze manier lever jij een belangrijke bijdrage aan het onderscheidend vermogen én daarmee het commerciële succes van Wepro.

Werken bij Wepro

betekent werken met vakmensen binnen een sterk groeiende, ambitieuze en informele organisatie. Bij Wepro zetten ruim 400 engineers zich dagelijks in bij meer dan 300 aansprekende relaties. Op locatie richten zij zich op de advisering, ontwikkeling, realisatie of onderhoud van slimme technische oplossingen als antwoord op uiteenlopende vraagstukken. Dit doen zij door hun kennis en expertise in de praktijk te brengen, waarbij zij altijd kunnen rekenen op het solide kennisnetwerk dat binnen Wepro aanwezig is. Bij ons staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing. Dit maakt ons onderscheidend in de markt, waardoor dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden.

Wij bieden

Naast een inspirerende omgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Ook een bonusregeling maakt deel uit van je arbeidsvoorwaarden. Deze is vooral gebaseerd op je persoonlijke ontwikkeling, omdat wij geloven dat dit leidt tot jouw en dus ook ons succes. Om dit te onderstrepen, stellen we in deze procedure direct met jou een concreet persoonlijk ontwikkelplan samen. Om je werk goed te kunnen doen krijg je vanzelfsprekend de beschikking over een telefoon, laptop en een auto van de zaak. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een collectieve ziektekostenverzekering, en profiteer je van onze marktconforme pensioenregeling en ruime ontwikkelingsmogelijkheden.

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter leren kennen binnen een informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.

Wij vragen

  • Een afgeronde relevante HBO of WO opleiding op technisch en/of commercieel gebied;
  • Ervaring als accountmanager of in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met de techniek;
  • Ondernemerschap/eigenaarschap: De drive om nét die ene stap extra te zetten ;
  • Winnaarsmentaliteit: Een gezonde dosis zelfvertrouwen en een resultaatgerichte instelling;
  • Ambitieus: Ontwikkeling en doorgroei is vanzelfsprekend bij aantoonbare resultaten;
  • Goede communicatieve vaardigheden op diverse niveaus;
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Je houdt van humor op de werkvloer.

Reageer direct!

Vind jij ook dat mensen het verschil maken? Spreekt onze visie over werkgeverschap je aan? Wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende onderscheidende organisatie waarin zelfontplooiing centraal staat? Stuur ons je CV en vertel vooral waarom je bij Wepro wilt slagen en wat je aanspreekt! Wanneer jouw brief en CV ons enthousiast maken, nemen we snel contact met je op!