Accountmanager | Project Coördinator – Amersfoort

Introductie

Ter versterking van ons team in Amersfoort zoeken wij per direct een ambitieuze en ondernemende Accountmanager | Project Coördinator. In deze functie staan partnerschap en werkgeverschap centraal. Iets voor jou?

Organisatie

Wepro is een on-site ingenieursbureau. Samen met onze collega’s ondersteunen wij onze opdrachtgevers op locatie bij langdurige projecten. Onze collega’s zijn professionals, van junior tot senior en van specialist tot generalist, wij streven naar kwaliteit in combinatie met werkplezier.

Bij Wepro zorgen we ervoor dat onze ambitieuze ingenieurs continu kansen krijgen om zich te ontwikkelen, waarbij ze oplossingen bieden voor uiteenlopende vraagstukken van onze opdrachtgevers. Dit maakt ons hét voorbeeld op het gebied van werkgeverschap en partnerschap.

Wat wij nog meer belangrijk vinden? Wij investeren naast de projectcollega’s ook in jou ! Onze focus ligt op een langetermijnrelatie en daarin past ook het waarmaken van jouw ambities. Hiervoor stellen we direct een ontwikkelplan op. Ben jij er klaar voor?

Functie

“Vertel eens waarom jij deze functie zo leuk vindt?”. Deze vraag stelden we onze Project Coördinatoren op de vestigingen. De meest voorkomende antwoorden zijn: afwisseling, vrijheid, zelfstandigheid en het vieren van successen. Op de vraag: “Hoe ziet jouw dag er uit?” antwoordde Project Coördinator Maarten: “Elke dag is anders; het ene moment ben ik in gesprek met één van mijn technische specialisten om een ontwikkelplan op te stellen en vervolgens ben ik onderweg naar een klant om mee te denken over de invulling van een technisch vraagstuk. En ’s avonds doen we soms een fietsclinic of andere activiteiten. Kortom, heel uiteenlopend”.

Als onderdeel van ons commerciële team in Amersfoort ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor Regio West.

Je combineert onze belangrijkste pijlers: werkgeverschap en partnerschap.

Binnen jouw regio treed je op als werkgever voor jouw team van technisch specialisten. Je coacht, inspireert en begeleidt collega’s en zorgt ervoor dat zij elke dag hun kennis en talent kunnen inzetten op uitdagende projecten bij onze opdrachtgevers. Je vindt en bindt nieuwe collega’s om jouw team op te bouwen en uit te breiden en werkt hierbij nauw samen met de Recruitment en Communicatie Coördinator.

Voor onze opdrachtgevers ben jij hét aanspreekpunt binnen Wepro. Als Project Coördinator denk jij proactief mee, signaleer je kansen bij zowel bestaande als nieuwe klanten en help je opdrachtgevers bij het scherp krijgen van hun vraagstukken door de inzet van de juiste engineers.

Functie eisen

 • Drive, ambitie en het vermogen om mensen te enthousiasmeren;
 • Goede communicatieve vaardigheden, je praat makkelijk op diverse levels binnen een organisatie;
 • HBO / WO werk-, en denkniveau op technisch en/of commercieel gebied;
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Woonachtig in de omgeving Amersfoort;
 • In het bezit van rijbewijs B.

Aanbod

 • Een dynamische job waarbij je veel vrijheid!
 • Goede communicatieve vaardigheden: je praat makkelijk op diverse levels binnen een organisatie;
 • Salaris bij de functie, jouw kennis en skills;
 • Pensioen- en persoonlijke bonusregeling;
 • Laptop, telefoon en leaseauto;
 • Mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen binnen onze Wepro Academy. Ontwikkelen van kennis vinden wij belangrijk!;
 • Regelmatig feest, kennissessies en teamuitjes met elkaar.

Interesse of vragen? Neem contact op met onze Recruitment en Communicatie Coördinator Vanessa Visscher via 06-22390674 of vvisscher@wepro.nl.

Inlichtingen

Wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende onderscheidende organisatie waarin zelfontplooiing centraal staat? Stuur ons je CV en vertel vooral waarom je bij Wepro wilt slagen en wat je aanspreekt! Wanneer jouw brief en CV ons enthousiast maken, nemen we snel contact met je op!

Sollicitatie

Of wil je graag meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan gerust contact op met onze Recruitment en Communicatie Coördinator; Vanessa Visscher. Je kunt Vanessa bereiken op telefoonnummer: 06-22 39 06 74.