Een werkdag van Milco2016-10-12T11:24:18+00:00

Een werkdag van Milco

Eén van de specialisten van Wepro is Milco. Met zijn werktuigbouwkundige HTS-achtergrond is hij betrokken bij meerdere projecten voor onze opdrachtgevers. Meestal in de rol van Project Engineer. En vaak verantwoordelijk voor het hele project, van begin tot eind.

We kijken een dag mee op één van zijn projecten: de engineering van blus- en reddingsystemen in een brandweerauto.

Design

Pakket van eisen als basis

Het pakket van eisen vormt de basis voor de engineering van het voertuig. Die eisen komen tot stand in samenspraak met de klant, de productie en met externe partijen zoals keuringsinstellingen. De input van alle betrokkenen nemen we mee in het pakket.

Options

Betrokken bij de realisatie

Als verantwoordelijk Project Engineer ben je intensief betrokken bij de bouw van de wagen, de implementatie van de systemen. Je begeleidt het project tot en met de oplevering. Je maakt de realisatie mee, inclusief alle problemen en uitdagingen die er bij horen.

Sliders

Samen werken aan succes

Tijdens het project heb je doorlopend contact met alle betrokken partijen. Samenwerking en communicatie staan voorop, met als doel om het project tot een succes te maken. De vrijheid in het werk, de kans om overal deel van uit te maken en om veel te leren – geweldig om zo’n project te realiseren.