NIEUW: WEPRO EINDHOVEN

Wepro komt naar Eindhoven! En voor onze nieuwe vestiging zijn wij per direct op zoek naar versterking in de vorm van technisch ingenieurs en adviseurs met drive!

Wil ook jij deel uitmaken van een succesvolle organisatie en samen met ruim 420 technische collega’s dagelijks werken aan de technische antwoorden op de vragen van morgen? Aarzel dan niet en reageer snel op een van onze vacatures!

Rick van der Heijden Technisch Sales Consultant Elektrotechniek E Wepro Ingenieursbureau Regio Zuid / Eindhoven

Vraag Rick

Stel je vraag
Wil je weten hoe je carriere bij Wepro eruit kan zien? Ben je benieuwd naar wat ons onderscheidend en uniek maakt? Of ben je nieuwsgierig geworden naar onze projecten en opdrachten? Als Technisch Sales Consultant kan Rick je alles vertellen over het werken bij Wepro en inzicht geven in hoe wij dagelijks met onze ruim 420 collega’s het verschil maken.  Je kunt Rick bereiken op telefoonnummer: 06-1098 6768.

Avatar Elien Jannink Corporate Recruiter Wepro Ingenieursbureau Regio Zuid Oost

Vraag Elien

Jij en Wepro
Staat jouw technische droombaan nog niet tussen onze vacatures, maar ben jij van mening dat wij niet om jou heen kunnen? Laat het ons weten! Neem contact op met onze collega Elien Jannink. Elien is onze corporate recruiter voor de regio Eindhoven en kijkt dan samen met jou naar de mogelijkheden binnen Wepro. Je kunt Elien zowel telefonisch als via WhatsApp bereiken op: 06-1313 0845

Vraag het Rick06-1098 6768
Vraag het Elien06-13130845

Kom bij Wepro

Wij hebben uitdagingen klaarliggen! Mooie technische projecten die klaar zijn om te worden opgepakt door gepassioneerde engineers met specialistische kennis op het gebied van Engineering. Van werkvoorbereider tot constructeur machinebouw, en van technisch sales consultant tot mechanical project engineer. 

En dit is nog maar een greep uit alle vacatures die wij op dit moment binnen Wepro Ingenieursbureau open hebben staan.  Daarom zijn wij doorlopend op zoek naar gedreven techneuten met een (commercieel-) technische achtergrond op het gebied van werktuigbouwkunde, elektrotechniek, installatietechniek of industriële automatisering. Specialisten die met een gezonde dosis lef en doorzettingsvermogen bijdragen aan slimme technische oplossingen die het verschil maken. Nu en in de toekomst! Want, groeien? Dat doen we samen!

Toon alle vacatures