EPLAN Engineer – Regio Deventer

Introductie

Wepro groeit! En dat vraagt om versterking. Daarom zoeken wij ter uitbreiding van ons team een enthousiaste EPLAN Engineer. Jij maakt onderdeel uit van ons vaste technische team. In deze functie ben jij de professional die onze opdrachtgevers op locatie ondersteunt.

Organisatie

Wepro onderscheidt zich door commitment en wederkerigheid voorop te stellen. Wat dat betekent? Jij mag ons aanspreken op de gemaakte afspraken en wij jou. Wij investeren in jou met zicht op een langetermijnrelatie. Met ons team van professionals, van junior tot senior en van specialist tot generalist, ondersteunen we bij technische vraagstukken. Op die manier zijn we een strategisch partner op locatie. En hier kun jij onderdeel van zijn!

Functie

Als EPLAN Engineer bij Wepro werk je voor onze opdrachtgevers aan het realiseren van de tekeningen van diverse besturingspanelen en het ontwerpen van besturingsschema’s. Hierin maak je zelfstandig kabelberekeningen en maak je een bibliotheek van de (standaard) producten. Je controleert de tekeningen en zorgt voor eventuele aanvullingen en revisies. Na het afronden van jouw project, zorgen wij dat het volgende klaar staat. Zo kun jij je verder ontwikkelen en specialiseren.

Functie eisen

  • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding richting Elektrotechniek;
  • Goede kennis van midden- en laagspanning;
  • Je bent bedreven in het werken met EPLAN P8;
  • Relevante stage- of werkervaring;Je bent creatief en betrokken bij het volledige proces.

Aanbod

  • Uitdagende projecten binnen Wepro;
  • Een groot netwerk van toonaangevende opdrachtgevers;
  • Salaris, passend bij de functie en jouw kennis en skills;
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en pensioenregeling;
  • Mogelijkheden tot trainingen en opleidingen vanuit onze Wepro Academy;
  • Uitdagende teamuitjes, activiteiten en kennissessies.

Inlichtingen

Wil je solliciteren of meer weten over de mogelijkheden ? Neem dan gerust contact op met onze Recruitment & Communicatie Coördinator Elien Jannink. Je kunt Elien bereiken op telefoonnummer: 06-13 13 08 45.

Sollicitatie

Heb jij de ambitie om van A tot Z een essentiële rol te vervullen binnen toonaangevende projecten? Spreekt onze visie op goed werkgeverschap jou aan en wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende, onderscheidende organisatie waarin technische uitdaging en zelfontplooiing centraal staan? Stuur ons je CV en vertel ons vooral wat jou waarom onze vacature jou zo aanspreekt en wat jij binnen Wepro hoopt te gaan bereiken. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!