NIEUWE WEPRO ONTMOETINGSLOCATIES

Hoe mooi is het dat we kunnen aankondigen dat we op dit moment 2 nieuwe regiokantoren aan het inrichten zijn. Locaties van waaruit we trainingen, bijeenkomsten  en borrels letterlijk inhouse kunnen organiseren. Alle daarvoor benodigde faciliteiten zijn op of rond onze nieuwe locatie beschikbaar. Helemaal passend bij ons ambitieniveau en een verdere professionalisering van ons bedrijf.

Kortom, een prachtige ontmoetingsplaats voor alle collega’s. Zoals het er nu voor staat, kunnen we omstreeks 3 november 2020 onze werkzaamheden voortzetten vanuit deze locaties in de plaatsen Almelo en Leusden.

Na ingebruikname bouwen we de vestigingen Hengelo en Amersfoort af.

Goed om te weten, het pand in Almelo is bovendien CO2 neutraal wat een steeds belangrijker thema wordt, mede in het kader van onze CO2 certificering. In Leusden leggen we zelf LED verlichting aan en zijn we met de gebouwbeheerder in gesprek om verder te verduurzamen. Wepro maakt hier nadrukkelijker serieus werk van in het belang van onze kwetsbare planeet.

In de komende maanden horen jullie meer en hopen we ook dat we het virus onder controle krijgen, zodat we ook weer letterlijk de nieuwe locatie gepast kunnen inwijden.

Pand Leusden

Pand Almelo