Ontwikkelen bij Wepro; Wepro Academy 2021

Afgelopen maand heb ik jou via de Wepro Academy-Special al geïnformeerd over de ontwikkelingen binnen de Wepro Academy en wat wij aankomend jaar allemaal organiseren voor jullie ontwikkeling! Omdat wij onverminderd verwachten, met mogelijk wat aanpassingen, volgend jaar weer te kunnen trainen. Ik neem  jullie kort  mee in onze planning van dit moment.

In januari 2021 staan de eerste groepstrainingen gepland. Door de aangepaste maatregelen sinds medio december jl starten deze trainingen niet live maar digitaal. De betreffende deelnemers ontvangen hier uiteraard nog aanvullende informatie over.

Omdat de training ‘Interpersoonlijke vaardigheden’ in samenwerking met Wortelboer Trainingen een daverend succes is gebleken, hebben we onze softskill trainingen in 2021 uitgebreid met twee nieuwe (dag)trainingen:

  • Eigenaarschap en initiatief & Overtuigen en beïnvloeden’
  • Besluitvaardigheid en zelfvertrouwen & Omgaan met conflicten”.

Tijdens deze trainingen leg je de focus op de genoemde competenties waardoor je hierop nog meer verdieping krijgt. Ook deze trainingen zijn zoals gebruikelijk zeer praktisch ingesteld zodat je er daarna gelijk weer mee aan de slag kunt! Geef je nu op bij de afdeling HR of bij jouw projectcoördinator.

Al onze groepstrainingen staan vermeld op de opleidingskalender, deze is verkrijgbaar op de vestigingen echter ook digitaal beschikbaar via https://werkenbijwepro.nl/carriere/wepro-academy/.

Naast de flyer met de opleidingskalender is er voor aankomend jaar ook een opleidingsgids en brochures per training beschikbaar. In deze opleidingsgids vind je de inhoud van de groepstrainingen die op de opleidingskalender van de Wepro Academy staan. Naast hardcopy is deze ook digitaal te bekijken op https://wepro.nl/opleidingen/Opleidingsgids-Wepro.pdf

Heb je vragen over de trainingen of jouw ontwikkeling? Neem dan contact op met je projectcoördinator of met de afdeling HR via academy@wepro.nl of 088-7730303.

Amanda Bodewes

HR Manager