Technische projectondersteuning Engineering Wepro Ingenieursbureau Werktuigbouwkunde Mechanical Engineering Elektrotechniek Installatietechniek Branches Sectoren
Our drive is your success!
Wepro streeft naar partnerschap met haar opdrachtgevers. De drive van onze technici en de verbinding met onze projectcoördinatoren vergroten uw slagkracht en innovatievermogen. Wepro draagt bij aan het succes van uw business.
Our drive is your success!
Opdrachtgevers2017-10-04T11:15:40+00:00

Opdrachtgevers

We gaan langetermijnrelaties aan met onze opdrachtgevers. Zulke partnerschappen zijn maatwerk: we vullen ze zó in, dat de opdrachtgever de meeste toegevoegde waarde ervaart. Zo zijn we voor verschillende bedrijven de partner voor hun ontwikkelingsafdeling. Dat kan alleen als beide partijen zich daar voor langere tijd aan committeren.

We leggen zo veel nadruk op de kwaliteit van partnerschap, omdat dat niet alleen van waarde is voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze specialisten. Zij zijn zo immers verzekerd van uitdagend en motiverend werk. Die wederkerigheid maakt het voor ons mogelijk om continu werk van hoge kwaliteit te leveren.

Zij gingen u al voor