Allround projectondersteuning 3D tekenafdeling Vertegaal Machinebouw2017-08-24T10:04:21+00:00

Project Description

Vertegaal Machinebouw is sinds jaar en dag een bekende naam in de wereld van de verwerkende industrie binnen onder meer de tuinbouw, potgrondindustrie en de betonindustrie. Daarnaast produceert Vertegaal Machinebouw ook klantspecifieke machines op maat.

In samenspraak met de klant zoeken zij samen naar de meest efficiënte en kostenbesparende oplossingen voor uiteenlopende problemen waar hun klanten mee kampen. Deze opdrachten voeren zij voornamelijk uit binnen de transport-, bewegings- en verplaatsingstechniek.

Met een eigen werkplaats, tekenkamer, elektraspecialisten én nauwe samenwerking met de softwareleverancier heeft Vertegaal Machinebouw alles in huis om tot een goed eindproduct te komen. Wepro biedt het bedrijf hands-on allround projectondersteuning op de tekenafdeling van het bedrijf.

De werkzaamheden lopen erg uitéén, zoals bijvoorbeeld standaardisatie. Voor de standaardisatie binnen het bedrijf hebben wij bijvoorbeeld een machine, waarvan een 3D-model aanwezig was, verder in detail uitgewerkt tot op het niveau van de technische werktekeningen.

Naast de reguliere werkzaamheden is één van de grootste opdrachten die wij hebben uitgevoerd het ontwerpen en uitwerken van een aantal bordessen bovenin een fabriekshal. Op 8 meter hoogte diende er een looproute inclusief trap te komen om onderhoud te kunnen plegen aan de machines. Grote uitdaging was dat er ter plaatse niet gelast mocht worden, in verband met brandgevaar als gevolg van aanwezigheid stof. Ook door de grote hoogte en beperkte ruimte moest het bordes in kleine stukken naar boven worden gehesen, om daar in elkaar gebout te worden.


 Wij vertellen je graag meer!

Ties Haket, Projectcoördinator Werktuigbouwkunde WTB regio Midden Nederland Wepro IngenieursbureauWij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega Ties Haket, Projectcoördinator Werktuigbouwkunde in de regio Midden Nederland, beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt Ties bereiken op telefoonnummer 06-1323 6431.

 

Rick Haverkamp corporate recruiter Wepro ingenieursbureau regio Midden-WestBen je zelf engineer en benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou als werkgever kunnen bieden om binnenkort zélf aan de slag te gaan op één van onze mooie projecten? Onze collega Rick Haverkamp, corporate recruiter regio Midden Nederland, komt graag met je in contact! Rick is zowel via WhatsApp als telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-1342 5162.

Of bekijk snel de mogelijkheden en check onze actuele vacatures!