Wepro ondersteunt Modiforce (onderdeel PON) bij ontwikkeling prototypes2017-10-02T14:55:08+00:00

Project Description

Modiforce B.V. is een onderdeel van PON Holdings B.V. Modiforce is gespecialiseerd in het modificeren van voertuigen.

Wepro ingenieursbureau ondersteunt Modiforce B.V. onderdeel PON Holdings met technische innovatieModiforce levert diverse voertuigen voor monteurs op locatie, hulpverleners / handhavers en pakketbezorgers. Modiforce verzorgt de complete opbouw van signalering, bestickering en inbouw van diverse apparatuur en opbergkasten.

Vanuit Wepro zijn er twee project engineers werkzaam op de afdeling Innovation & Engineering. Hun werkzaamheden richten zich voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe producten / oplossingen en het tekenen van diverse onderdelen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een 3D-scanner om voertuigen of onderdelen in te scannen. Daarnaast is er een 3D-printer aanwezig om prototypes te kunnen printen.

Onze Wepro engineers hebben voor Modiforce een nieuw proces ontwikkeld en geïmplementeerd voor het ontwikkelen van laadruimtebescherming voor nieuwe voertuigen.


 Wij vertellen je graag meer!

Laurens Priester Technisch Sales Consultant Werktuigbouwkunde WTB regio Midden Nederland Wepro IngenieursbureauWij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega Laurens Priester, Projectcoördinator Werktuigbouwkunde in de regio Midden Nederland, beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt Laurens bereiken op telefoonnummer 06-12459799.

 

Rick Haverkamp corporate recruiter Wepro ingenieursbureau regio Midden-WestBen je zelf engineer en benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou als werkgever kunnen bieden om binnenkort zélf aan de slag te gaan op één van onze mooie projecten? Onze collega Rick Haverkamp, corporate recruiter regio Midden Nederland, komt graag met je in contact! Rick is zowel via WhatsApp als telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-1342 5162.

Of bekijk snel de mogelijkheden en check onze actuele vacatures!

Project Details

Categories:

Tags: