Project Description

Modiforce B.V. is een onderdeel van PON Holdings B.V. Modiforce is gespecialiseerd in het modificeren van voertuigen.

Wepro ingenieursbureau ondersteunt Modiforce B.V. onderdeel PON Holdings met technische innovatieModiforce levert diverse voertuigen voor monteurs op locatie, hulpverleners / handhavers en pakketbezorgers. Modiforce verzorgt de complete opbouw van signalering, bestickering en inbouw van diverse apparatuur en opbergkasten.

Vanuit Wepro zijn er twee project engineers werkzaam op de afdeling Innovation & Engineering. Hun werkzaamheden richten zich voornamelijk op het ontwikkelen van nieuwe producten / oplossingen en het tekenen van diverse onderdelen. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van een 3D-scanner om voertuigen of onderdelen in te scannen. Daarnaast is er een 3D-printer aanwezig om prototypes te kunnen printen.

Onze Wepro engineers hebben voor Modiforce een nieuw proces ontwikkeld en geïmplementeerd voor het ontwikkelen van laadruimtebescherming voor nieuwe voertuigen.


Wij vertellen je graag meer!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega’s regio West beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033 457 0883