Wepro Engineers ondersteunen STE Trekwerk bij ontwikkeling podiumlift2017-09-25T14:15:18+00:00

Project Description

STE Trekwerk B.V. is onderdeel van de Show Canada Group, een bedrijf dat zich richt op theater en show techniek. Binnen deze groep ligt de focus van Trekwerk op de Europese theaters.

Mechanical Project Engineers Wepro Ingenieursbureau ondersteunen STE Trekwerk Weesp podiumsHet bedrijf levert alle techniek die vanuit de zaal vaak niet te zien is. Dit houdt in het ontwikkelen en produceren van zowel boven- en onderstage techniek, besturingstechniek en verschillende staalconstructies.

Vanuit Wepro zijn er drie Mechanical Engineers die sinds begin maart ondersteuning bieden aan het vaste team. De werkzaamheden variëren van het ontwikkelen van lieren en verschillende soorten trussen tot ondersteunen bij het ontwerpen van roterende en translerende vloeren.

Momenteel wordt er gewerkt aan een lift van 15 meter lang en 1 meter breed. Deze lift zal decorstukken transporteren tussen drie verschillende niveau`s met een maximaal hoogte verschil van 12 meter. Het feit dat dit een volledig nieuw product is en er zeer weinig ruimte beschikbaar is maakt dit project tot een uitdaging.


 Wij vertellen je graag meer!

Roel Willemsen projectcoordinator Werktuigbouwkunde Wepro IngenieursbureauWij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega Roel Willemsen, Projectcoördinator Werktuigbouwkunde in de regio Noord Holland, beantwoordt graag al jouw vragen. Je kunt Roel bereiken op telefoonnummer 06-12649143.

 

Rick Haverkamp corporate recruiter Wepro ingenieursbureau regio Midden-WestBen je zelf engineer en benieuwd naar de mogelijkheden die wij jou als werkgever kunnen bieden om binnenkort zélf aan de slag te gaan op één van onze mooie projecten? Onze collega Rick Haverkamp, corporate recruiter regio Midden Nederland, komt graag met je in contact! Rick is zowel via WhatsApp als telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06-1342 5162.

Of bekijk snel de mogelijkheden en check onze actuele vacatures!