Project Description

Bij Itho Daalderop worden er nieuwe cv-ketels, warmtepompen, boilers en ventilatoren gemaakt. Al deze nieuwe apparaten dienen eerst zorgvuldig te worden getest alvorens deze op de markt kunnen worden gebracht. En precies hier komt Wepro om de hoek kijken!

Wepro Engineers biedt Itho Daalderop technische ondersteuning bij testen boilers in laboratorium op veiligheid en rendementHet afgelopen half jaar hebben wij ons in het laboratorium ingezet voor het testen van de nieuwe boilers. Deze boilers kunnen van inhoud flink verschillen, van de kleine Close-in 10 liter boiler (foto) tot grote boilers met een inhoud van 150 liter. De testen van die boilers zijn op het gebied van veiligheid, brandgevaar en functionaliteit. Er wordt daarom zorgvuldig gekeken naar alle mogelijke fouten die er zijn en/of gemaakt kunnen worden door zowel de gebruiker als de installateur.

Door deze resultaten te vergelijken met de Europese normen en visie van Itho Daalderop worden er belangrijke ontwerpbeslissingen gemaakt op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Het rendement van de boiler is overigens ook van zeer groot belang. Daarom worden er bij Itho Daalderop langdurige testen gedaan om het rendement van de boiler te achterhalen. Hiermee wordt er gekeken welke label er aan de boiler kan worden gegeven van het welbekende energielabel.

Als alle gebieden van kwaliteit, veiligheid en rendement zijn goedgekeurd kan de boiler met alle vertrouwen worden geproduceerd en verspreid worden over het hele land.

Wij vertellen je graag meer!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega’s regio West beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 033 457 0883