Project Description

Turn Key Pipeline Services is een leverancier van complete coatingoplossingen voor pijpen die voor het transport van gas, water en olie worden gebruikt. De projecten verschillen van compleet en volledige geautomatiseerde coatinginstallaties tot pijpbehandelingsaparatuur  maar ook een enkele machine om een bestaande pijpcoatinginstalatie te verbeteren. De klanten zijn olie- en gasbedrijven, pijpfabrieken  en olie- en gasaanemers.

Solidworks-Autocad
Wepro heeft ondersteuning geleverd voor de afdeling engineering. Binnen deze afdeling is er algeheel ondersteuning geboden op zowel lay-out en detail niveau. Om de engineering tijdig afgeleverd te krijgen heeft TKPS een stuk ondersteuning gevraagd van Wepro.

Voor zowel de lay-out als detail (productie) designs is er gewerkt met Solidworks en Autocad. Daarnaast zijn er krachtberekening uitgevoerd over de machines van TKPS. Naast deze technische ondersteuning hebben wij TKPS is ook op coördinerend vlak bijgestaan door het verkrijgen van productspecificaties vanuit de diverse leveranciers om zo de juiste equipment te kunnen bepalen.

Wij vertellen je graag meer!

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je wellicht meer wilt weten over dit mooie project, of wat wij mogelijk voor jou kunnen betekenen. Onze collega’s regio Zuidoost beantwoorden graag al jouw vragen. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 074 255 5730.