Recruitment en Communicatie Coördinator – Regio Zwolle

Introductie

Wepro Ingenieursbureau groeit! Voor onze vestiging in Meppel zijn wij daarom per direct op zoek naar versterking in de vorm van een ervaren

Recruitment & Communicatie Coördinator

Een afwisselende functie vol uitdaging! Jij wordt een integraal onderdeel van ons team in regio Noord, bestaande uit onze projectcoördinatoren / technisch sales consultants die allen de verantwoordelijkheid hebben voor hun eigen multidisciplinaire team van technisch specialisten.

In jouw functie adviseer jij hen in hun zoektocht naar nieuwe geschikte collega’s voor de op- en uitbouw van hun expertiseteams. Daarbij werken jullie nauw samen om deze groei te realiseren. Jouw ervaring in het vinden en binden van technisch talent door het promoten van ons unieke werkgeverschapsprogramma speelt een cruciale rol.

Organisatie

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Functie

Als Recruitment & Communicatie Coördinator laat jij je niet uit het veld slaan door soms lastig in te vullen functies. Sterker nog, deze halen het beste in jou naar boven! Met jouw creatieve en doortastende aanpak behoud jij overzicht en weet je keer op keer die ene speld in de hooiberg te vinden. En lukt dit een keer niet? Dan adviseer je actief andere mogelijkheden en pas je deze toe. (opm: dus niet anders of meer doen, maar wellicht ook een geheel andere oplossing kiezen, bijvoorbeeld door de functie op een andere wijze in te vullen, etc.)

Opgeven zit niet in jouw DNA. Doordat jij precies begrijpt welke vakinhoudelijke kennis en persoonlijke eigenschappen een potentiële collega nodig heeft om bij Wepro aan de slag te gaan, weet jij exact de juiste vragen te stellen tijdens de wervingsprocedure en de daaropvolgende kennismakingsgesprekken met de door jou geworven specialisten.Als Recruitment & Communicatie Coördinator ben je verantwoordelijk voor het recruitmentproces in jouw regio. Hierin word je ondersteund door onze landelijke afdeling Recruitment. Samen met jouw manager en R&CC collega’s uit de andere regio’s overleg je wekelijks over de laatste ontwikkelingen en prognoses. Daarbij wisselen jullie kennis en ervaringen uit om elkaar zo optimaal te laten profiteren van de ervaringen die jullie hebben opgedaan.

Daarnaast ben jij degene die het beleid bepaalt op het gebied van huidige en toekomstige sollicitatiekanalen. Jij volgt de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment en past deze toe. Je bent de spil in de samenwerking met technische hogescholen, universiteiten en studieverenigingen in jouw regio. Ook organiseer jij onder meer beurzen, events en bedrijvendagen.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij in onze nieuwe collega het volgende:

  • Aantoonbare ervaring in een soortgelijke rol en toe aan een volgende stap in jouw carrière;
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting P&O of Communicatie;
  • Een aantal jaren relevante ervaring binnen een commercieel/technische organisatie.

Aanbod

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen:

  • op een auto, laptop en smartphone van de zaak;
  • een pakket met aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden;
  • deelname aan onze pensioenregeling;
  • meer dan 420 enthousiaste collega’s waarmee je samen bouwt aan succes;
  • alle ruimte en aandacht voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun jij jouw collega’s nóg beter leren kennen binnen een ontspannen en informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking!

Inlichtingen

Ben jij die proactieve zelfstarter die stevig in de schoenen staat, creatief is, zich goed thuis voelt in een jonge en dynamische omgeving en houdt van planmatig werken? Twijfel dan niet en solliciteer direct via onderstaande button.

Stuur ons je CV en vertel ons vooral wat je binnen Wepro hoopt te gaan vinden en bereiken. Wanneer jouw CV ons enthousiast maakt, nemen we snel contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Sollicitatie

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze Recruitment & Communicatie Coördinator Emmely Kamphuis. Je kunt Emmely bereiken op telefoonnummer: 06-11258011.