Test Engineer – Regio Hengelo OV

Introductie

Wij zoeken een creatieve impuls voor ons team van Test Engineers. Ben jij onze nieuwe collega? Bekijk nu de vacature.

Organisatie

Wepro is een strategische partner in engineering. We realiseren de beste oplossingen voor technische vraagstukken. Dat doen we op projectbasis: krachtig, coöperatief en anticiperend. We zijn technisch specialisten met een grote flexibiliteit en een ongekende drive.

Bij Wepro werken vakmensen. Echte specialisten die op verschillende terreinen inzetbaar zijn. Van hun expertise en ervaring maken we optimaal gebruik. En omdat we onze ruim 400 medewerkers centraal stellen, verbinden zij zich graag langdurig aan ons. Ze krijgen volop kansen voor zelfontplooiing, want groei en ontwikkeling staan bij ons voorop.

Voor onze opdrachtgevers zijn we een volwaardige partner. We diepen elke vraag uit en vullen die scherp, alert en met kennis van zaken in. We zijn betrokken en tonen doorzettingsvermogen. En daarmee creëren we voorsprong voor onze opdrachtgevers.

Functie

Haalde jij vroeger ook elektronica uit elkaar en wist je het vervolgens ook weer werkend te krijgen (of zelfs te verbeteren)? Kom dan ons team van Test Engineers versterken! Jij bent in deze rol een onmisbare schakel in het ontwikkelproces van R&D, engineering en productie. Van specifieke boards voor RF-systemen, intelligente verkeersoplossingen of identificatiesystemen; geen dag is hetzelfde!

Middels C# en specifieke testtooling, stuur jij diverse meetapparatuur aan zoals oscilloscopen en spectrum analyzers. Hiermee kun je de performance meten en specificaties valideren. Ook draag jij zorg voor de communicatie tussen drivers en komt het geregeld voor dat je een soldeerbout ter hand moet nemen of dat je een schema aanpast. Je bent niet alleen secuur in jouw handelen maar ook gestructureerd in het werken met documentatie. Naast jezelf verdiepen in de tests, heb je veelvuldig overleg met R&D en de overige Test Engineers.

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen uitvoeren, zoeken wij het volgende in jou:

  • Je beschikt over een HTS-diploma richting Elektrotechniek of je hebt dit niveau verkregen middels werkervaring
  • Je hebt ervaring in het (opstellen van) testen van embedded systemen vanuit werkervaring of vanuit jouw hobby.
  • C# en/of kennis van specifieke testsoftware (TestStand, LabView)
  • Uiteraard beschik je over organisatorische vaardigheden en ben je analytisch ingesteld;
  • Drive en durf; technische problemen zie jij als uitdagingen. Je denkt in oplossingen en durft initiatief te nemen;
  • Ambitie; je bent leergierig en hebt de drive om je te blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk gebied.

Aanbod

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving bieden wij jou natuurlijk een passend salaris. Verder kun je rekenen op een pakket met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, deelname aan onze pensioenregeling én ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Wij bieden wij jou uitdagend werk bij gerenommeerde opdrachtgevers. Bij ons vind je afwisseling doordat je kunt werken aan uiteenlopende projecten, mét de zekerheid van Wepro als goed georganiseerde en vaste werkgever op de achtergrond. Bij ons staat de persoonlijke groei en ontwikkeling van onze mensen voorop. Daarom investeren wij veel in talentontwikkeling, kennisdeling en zelfontplooiing. Dit maakt ons onderscheidend in de markt, wat maakt dat technisch specialisten zich graag langdurig aan ons binden.

Tot slot organiseren wij jaarlijks diverse teamactiviteiten, teamuitjes en kennissessies. Zo kun je jouw collega’s nóg beter kunt leren kennen binnen een informele setting. Kortom, wij begrijpen de kracht van duurzame samenwerking.

Inlichtingen

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze collega Elien Jannink – Recruitment & Communicatie Coördinator. Je kunt Elien bereiken op telefoonnummer: 06-13 13 08 45.

Sollicitatie

Heb jij de ambitie om van A tot Z een essentiële rol te vervullen binnen toonaangevende projecten? Spreekt onze visie op goed werkgeverschap jou aan en wil je samen met ons succesvol zijn en deel uitmaken van een snel groeiende, onderscheidende organisatie waarin technische uitdaging en zelfontplooiing centraal staan? Stuur ons je CV en vertel ons vooral wat jou waarom onze vacature jou zo aanspreekt en wat jij binnen Wepro hoopt te gaan bereiken. Wanneer jouw brief en CV ons enthousiast maken, nemen we snel contact met je op!